Онлайн курс за работа с Microsoft Excel за начинаещи, с 6-месечен достъп до платформата

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
9.99лв.
100.00лв.-90%
Изтекла оферта
Валидност на офертата от 16.01 до 16.02
В автобиографията ви сред компютърните умения липсва Microsoft Excel? Попълнете този пропуск, както усвоите най-популярната програма за обработка на електронни таблици, с предложението на Urocite.bg!

Онлайн курс за работа с Microsoft Excel за начинаещи, с 6-месечен достъп до платформата - за 9.99лв, вместо за 100лв.


Повече за курса:
Валидност на Грабо ваучера: от 16 Януари 2019 (Сряда) до 16 Февруари 2019 (Събота).
След издаване на ваучер, е необходимо да изпратите на E-mail: info.urocite@gmail.com следната информация: - Номер и секретен код на ваучера; - Избраното от вас потребителско име на лицето, което ще ползва курса; - E-mail, на който да бъде осъществена регистрацията в Urocite.bg; - Телефон за връзка.
След изпращането на мейла в срок до 1 работен ден ще получите на посочения от вас e-mail писмо с подробни инструкции за вход и използване на системата (ново потребителско име и парола, генерирани от плаформата). Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
От момента на регистрирането ви имате пълен и неограничен достъп до всички уроци и файлове в курса, без системи на поетапни допускания до съдържание в курса.
Един ваучер е за един човек.
Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс. След изтичането на този срок достъпът се преустановява.
Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време през времето на курса. Допълнителни часове с преподавател се извършват след допълнително уговаряне и при цена от 17лв на час.
Курсът е подходящ за начинаещи и е базиран изцяло върху видоематериали.
При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на изпит, като сертификатът се заплаща отделно към центъра - 25лв.

Вижте още подобни предложения